Barndekor.se i TV

Vi på Barndekor.se och Cuadros Lifestyle (så heter vårt moderbolag) har varit med i Kanal 5:s inredningsprogram Arga snickaren under våren. Här kan du läsa mer om programmen, våra produkter samt se avsnitten i sin helhet.


Kenneth bor i ett kaos med sex barn

Svetsaren Kenneth i Norberg är ensamstående med sex barn som han har varannan vecka. Radhuset köpte han tillsammans med sin dåvarande sambo för tre år sedan. Men när skilsmässan varett faktum stod han där ensam med det trånga och byggkaosiga huset och sex barn som ska få plats. Arga snickaren bestämmer sig för att hjälpa Kenneth, bland annat genom att med Wallobjects skriva barnens namn på respektive rums dörr.Se resultatet och programmet i sin helhet här. Resultatet med Wallobjects hittar du cirka 39:15 in i klippet.


Linda och Peter bor extremt trångt

Mitt i sorgen fann de en ny familj. Men trångt blev det! 29-åriga egenföretagaren Linda var nybliven änka med tre barn. Båtbyggaren Peter är 38 år hade blivit änkling och stod ensam med två barn. Arga snickaren gav familjen ett nytt liv hemma. Bland annat genom att sätta upp Wallstickers form av en dinosaurier.


Se resultatet och programmet i sin helhet här. Resultatet med dinosaurierna hittar du 38:50 in i klippet.


5-årige Ellion får nytt rum

27-åriga Nadja är ensamstående mamma till 5-årige Ellion. Nadja arbetar som företagskonsult och bor med sonen i en lägenhet på Lilla Essingen i Stockholm sedan tre år tillbaka. I Ellions nya rum har Arga snickaren bland annat satt upp Wallstickers i form av bilar på väggen.Se resultatet och programmet i sin helhet här. Resultatet med "bilväggen" hittar du 39:40 in i klippet.

Björn och familjen lever i ständigt kaos

Björn bor med sina 8-åriga trillingar i ett hus i Vaxholm. Sedan 1999 har han bott i huset och hans enorma renoverings- och tillbyggnadsprojekt har fullständigt spårat ur och stannat av. I familjens flickrum har Arga snickaren monterat Wallstickers i form av fjärilar i ett av rummets hörn.Se resultatet och programmet i sin helhet här. Resultatet med fjärilarna hittar du 41:50 in i klippet.

Linda, Eva och lilla dottern Ella

Eva och Linda bor i Nora utanför Örebro. När de skulle renovera badrummet hittade de svamp och rev då nästan hela innanmätet på huset och bodde sedan i ett litet rum i källaren tillsammans med sin lilla dotter Ella. Arga snickaren bestämde sig, tillsammans med sitt team, för att hjälpa till. Arga snickaren placerar bland annat en Wallprint i form av en kossa ovanför ett skrivbord.Se resultatet och programmet i sin helhet här. Den fina kossan ser du 40:15 in i klippet.

Om Barndekor.se


Hej! Vill du lära känna oss på Barndekor.se lite bättre, kanske?

Vi brinner för att Sveriges barn ska få så fina rum som möjligt. För i rummen spenderar barnen mycket tid, leker och växer. Vi säljer kreativa, annorlunda och skräddarsydda väggdekorationer, i alla färger och former. Vi har varit verksamma på internet sedan 2008.

Läs mer om Barndekor.se.
Follow Barndekor on Twitter

Prenumerera på min YouTube-kanal

Barndekor i TV

Vi på Barndekor.se och Cuadros Lifestyle (så heter vårt moderbolag) har varit med i Kanal 5:s inredningsprogram Arga Snickaren under våren. Här kan du se programmen och våra produkter.


Se filmklippen och läs om hur Kanal 5 valde att använda våra produkter.

Subscribe

Vår blogg

 • Home sweet little home...
  På sommaren så kanske barnen och leken flyttar ut och mer tid...
 • Miniguide barnrumsinredning
    Det är härligt med inredning och att få inreda barnrum är...
 • Tävlingen vinterns gladaste...
  Tack snälla för alla fina, härliga och glada bidrag som kommit in...

 • Nyhetsbrev

  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få idéer, tips fin inspiration – direkt i din inkorg. Vi bjuder dessutom alltid på roliga tävlingar och specialrabatter.

  Anmäl dig nu direkt!