Flisor i golvet försvann

Hej igen, vad roligt att se dig titta förbi på denna bloggen igen. Idag ska jag berätta om när mina underbara barn fick för sig att flytta möblerna i vardagsrummet för att bygga en koja. Det resulterade inte i något bra och jag kan bara säga att det slutade med att vi fick leta upp företag som kan hjälpa till med golvslipning i Linköping.

Mina barn är de mest fantastiska barn som finns på denna jord och jag är lyckligt lottad att vara pappa till dem. De brukar inte hitta på massa bus och de lyssnar alltid på mig och min man vilket är riktigt skönt. Vi adopterade dem från Sverige så de har bott här i hela deras liv. I alla fall bestämde de sig för att flytta på lite möbler i vardagsrummet för att kunna bygga en koja och det blev en jättefin koja, men golvet blev helt förstört. Eftersom det är ett trägolv insåg jag och min man snabbt att vi behövde hitta ett företag som hanterar golvslipning i Linköping så att ingen av oss skulle få flisor i fötterna när vi går på golvet. Bygg och Industrigolv i Östergötland kom hem till oss och började slipa golvet och det blev hur fint som helst, till och med finare än det var innan. Innan de gjorde denna golvslipning i Linköping hos oss var golvet ganska matt och tråkigt, men nu är det glansigt och man ser inte ens att det har vart några flisor. Min och min mans barn får gärna bygga kojor i framtiden, men då är det nog bäst att bi hjälper till att flytta möbler om det så behövs. Nu får du ha det så bra! Hej då!

Du gillar kanske också...