Vi på Barndekor tycker att det är roligt med glada barn, så roligt att vi kör en tävling med temat en gång till. Fast den här gången är vi på jakt efter ditt/dina barns härligaste, charmigaste eller kanske galnaste vintersmile! För vem säger att man inte kan ha superskoj ute i snön. Vi vet sedan tidigare att ett leende smittar så kom igen och hjälp oss sprida glädje i vinter Sverige. 

Första pris är produkter från Barndekor.se till ett värde av 500 kr alternativ det vinnande bidraget som en förstorad tavla. 


                                                         


Såhär tävlar du:

För att kunna medverka i tävlingen ska du helst ha ett registrerat Facebook- och Instagramkonto.  Har du inte detta kan du alltid maila in ditt bidrag till oss på hej@barndekor.se

 

1. Fota ditt glada vinterbarn

2. Ladda upp fotot på Instagram

3. Tagga fotot med #barndekor.se

4. Följ barndekor.se instagram- & Facebooksida (om ni inte redan gör det förstås)

 

Tävlingen pågår under sportlovsveckorna 2013 med start måndagen den 11 februari fram till måndagen den 11 mars kl: 23.59.

 

Vinnaren koras av en jury bestående av Johanna från Barndekor.se och ett gäng glada bloggare: 

Ann-Sofie sojkasframtid 

Daniela familjelycka

Camilla sagabus & lillebror

Tatyana Lilla Lady

Pernilla lifessilverlining and I

Sandra ett liv vid havet.    

Sara Dolphin blogg

Soon to be 

Not just another bebisblogg 

Lady Mama 

Åsa Madame Hoffa

 

Juryns val baseras på konstnärlig höjd, glädjespridande, och antalet Instagramhjärtan. Så ni har en chans att påverka resultatet genom att gilla på Instagram men Facebook likes gills inte. Juryn avgör vem som vinner och deras beslut kan inte överklagas.

När du taggar din bild med #barndekor.se godkänner du tävlingsreglerna och villkoren. Bilderna kommer löpande att publiceras på Barndekor.se Facebook och Instagram. För att kunna tävla måste ditt Instagramkonto vara öppet för alla. Bildbidrag från dolda konton kommer inte ingå i tävlingen.  När du skickar in ett bidrag till tävlingen garanterar du att bilden är fotad av dig själv. Att den inte innehåller material som är olämpligt, stötande, obscent eller ärekränkande. Bilden får inte inkränkta på upphovsrätt, varumärken eller rättigheter för privatliv.