Vi på barndekor har startat en insamling på Unicef där vi tillsammans kan skänka tankar och värme till alla barn som behöver en extra hand att hålla i.

Hjälp oss att hjälpa så många barn som möjligt genom att skänka 50 kronor till vår insamling, för tillsammans kan vi hjälpa fler.  Alla bidrag går oavkortat till UNICEF:s verksamhet.

När du skänker din gåva är du samtidigt med i vår tävling där du kan vinna en valfri griffeltavla från Barndekor.se.


   

Såhär fungerar tävlingen:

  • Stöd insamlingen med 50 kronor antigen genom SMS, skicka KÄMPA 1927 till 72 900 eller via webben här kan du även följa hur insamlingen går.
  • Lämna ditt namn i en kommentar på vår blogg eller på vår Facebooksida. Denna information behöver vi för att kunna utse vinnaren.
  • Dela med dig och sprid ordet om vår insamling genom att posta detta inlägg på din blogg, dela på Facebook genom att använda denna länk, Twittra med #barndekor+UNICEF.
  • Tävlingen avslutas den 5 januari och vinnaren kommer att presenteras kort därefter.

 

Vi på Barndekor.se kommer även att skänka 3 kronor till insamlingen för varje såld griffeltavla hos oss under december månad. Självklart går det bra att skänka valfri summa till insamlingen utan att delta i tävlingen. Det finns flera sätt att ge sitt bidrag på.

 Tack för att du är med och hjälper oss att hjälpa barn över hela världen att få det bättre!

 På UNICEF.se kan du om du vill bli världsförälder eller handla i deras gåvoshop. 



Källa bilder:  www.unicef.se