Vi på Barndekor tycker att det är roligt med glada barn, så roligt att vi kör en tävling med temat en gång till. Fast den här gången är vi på jakt efter ditt/dina barns härligaste, charmigaste eller kanske galnaste sommarleende. Trots att solen inte sken så mycket som vi hade hoppats på i sommar, så har ni säkert en massa glada minnen ifrån den ändå :)


                                                           


Med start idag den 5 oktober och tre veckor framåt vill vi samla ihop så många leenden det bara går och sprida glädje! Vill du dela med dig av ditt/dina barns härliga sommarleende delta då i vår tävling där första pris är din bild som fototapet eller tavla.

Tävlingsmoment:

1. Maila in en bild på ditt/dina barns mysigaste, vackraste, charmigaste eller galnaste leenden till oss på hej@barndekor.se.

2. Gilla oss på Facebook, www.facebook.com/barndekor. Vi kommer att publicera era bilder på sommarleenden löpande på vår Facebooksida. Första pris är bilden på ditt/dina barns härliga leenden som tavla eller fototapet, det väljer du själv vilket du vill ha. Vinnaren blir det leenden som juryn finner som det mest glädjespridande.  

Kom igen så sprider vi glädje tillsammans!

Vinnaren utses av vår jury som består av:

Johanna Hagefors, Barndekor.se och ett gäng glada bloggare...

Diana – Dianas blogg 

Daniela – Familjelycka

Malin – Malins blogg

Johanna – Missfixtrix

Milla – Sagabus&Lillebror 

Therese - Liam&Louis mamma

Ann-Sofie – Sojkas framtid


Genom att delta i tävlingen, får du tillgång till härliga leenden och godkänner att dina bilder publiceras på Barndekor.ses sociala medie kanaler tillsammans med barnets namn.