Inredning uppåt väggarna

Alla har vi väl varit med om den plötsliga tystnaden som uppstår när man är hemma med sina barn. Första tanken som dyker upp är ofta, vad härligt äntligen lite lugn och ro. Men sen slår det en, en plötslig tystnad för en förälder betyder allt som oftast problem, stora problem. Försiktigt smyger man fram för att med den värsta farhågan i åtanke se vad barnen hittat på, denna gång. Jag tror inte jag är ensam om att ha fått upptäcka konstnärliga figurer ritade direkt på väggen. Skapade under just en av dessa tystnader.

”En plötslig tystnad för en förälder betyder allt som oftast problem, stora problem.”


För att verkligen försäkra sig om att inte hamna i den där situationen igen då väggarna i barnens rum förvandlas till måleridukar, sätt upp en av våra självhäftande griffeltavlor. De är gjorda för att rita och skriva på och det är enkelt för barnen att sudda ut och rita nytt när de tröttnat på sin senaste teckning.
                                                                                
Vi på Barndekor har tagit fasta på att barn är kreativa och gillar att ha mycket färg och form runtomkring sig. Fokus ligger på att använda väggarna till inredning innan barnen själva sätter färg på den ofta vita ytan. Låt barnen vara med och bestämma. Vad har de för favorit färg, djur eller figur? Alla barn har något som de tycker lite extra mycket om, ta vara på detta och fäst det på väggen. Det är endast fantasin som sätter gränser och när det gäller barndekorationer tycker vi att gränserna får dras lite senare än vanligt.

”Det är endast fantasin som sätter gränser och när det gäller barndekorationer tycker vi att gränserna får dras lite senare än vanligt. ”


                               

Ett enkelt sätt att ta inredningen med upp på väggen är att använda våra flyttbara Väggstickers som dekorationer. De ger en mysig och personlig känsla i rummet och går att flytta på ett begränsat antal gånger vilket gör att barnrummet känns mer levande.


Var steget före ditt barn och inred barnrummets väggar innan dem hinner fram med kritorna i högsta hugg.


//Malene FalkVi brinner för att Sveriges barn ska få så fina rum som möjligt. För i rummen spenderar barnen mycket tid, leker och växer. Vi säljer kreativa, annorlunda och skräddarsydda väggdekorationer, i alla färger och former. Vi har varit verksamma på internet sedan 2008.

Barndekor.se
Mail: hej@barndekor.se
Facebook: facebook.com/barndekor
Twitter: twitter.com/Barndekor
Pinterest: pinterest.com/barndekor