Tävla med Barndekor.se och vinn ett presentkort hos oss värt 500 kronor!
Barndekor.se brinner för att Sveriges barn ska få så fina rum som möjligt! 

Att ha sin egen plats för lek och avslappning är viktigt, därför tänker vi nu genomföra en tävling – Mitt alldeles egna slott –. Tävlingen fokuserar på att sätta barnens rum i fokus. Namnet till tävlingen hänger samman med födelsen av Sveriges nya prinsessa Estelle men vi är övertygade om att det finns flera små prinsessor och inte minst prinsar i Sverige.

Nu är vi nyfikna på att se hur alla era små prinsar och prinsessor bor. Under 3 veckors tid med start idag den 14 mars har ni möjlighet att tävla med era barns egna slott. Tävlingen avslutas onsdagen den 4 april och kort därefter utses vinnaren.

Tävlingsmoment:

  • Maila in en bild på din prins eller prinsessas rum tillsammans med namnet på ditt barn till hej@barndekor.se.
  • Gilla oss på Facebook, https://www.facebook.com/barndekor.se. Vi kommer att publicera bilder på rum löpande på vår Facebook sida. (Om du redan gillar oss, tipsa gärna dina vänner om oss!)

Första pris är ett presentkort hos oss till ett värde av 500 kronor. Vinnare blir det alldeles egna slott som juryn finner är det mest personligt inredda rummet och som dessutom är anpassat till lek.

Juryn består av: Johanna Hagefors, Barndekor.se och ett gäng glada bloggare; Evelina som driver bloggen Mamma Evelina , Teresa som driver bloggen Tumadre och Malin som driver bloggen Malin.

Lycka till!

Genom att delta i tävlingen, får du tillgång till härliga bilder av olika ”slott” och godkänner att dina bilder publiceras på Barndekor.ses sociala media kanaler tillsammans med ditt barns namn.