Vi på Barndekor.se tycker att det är roligt med glada barn!

 


Därför har vi tagit initiativet till en tävling som sätter leenden i fokus. Under tre veckors tid med start idag 6 oktober vill vi samla ihop så många leenden det bara går och sprida glädje. 
 
Om du vill dela med dig av ditt/dina barns härliga leenden delta då i vår tävling där första pris är din bild som en fototapet eller tavla.                    

                                        Din bild som tavla..                                                    Din bild som fototapet..                                         


Tävlingsmoment:

1) Maila in en bild på ditt/dina barns mysigaste, vackraste, charmigaste eller galnaste leenden till oss på hej@barndekor.se

2) Gilla oss på Facebook, www.facebook.com/barndekor  Vi kommer att publicera era bilder på leenden löpande på vår Facebooksida. 

 

Första pris är bilden på ditt/dina barns härliga leenden som tavla eller fototapet, det väljer du själv vilket du vill ha. Vinnaren blir det leenden som juryn finner som det mest glädjespridande.  


Kom igen så sprider vi glädje tillsammans!

 

Juryn består av:

Johanna Hagefors, Barndekor.se, Denise som driver bloggen endenise och bloggaren Ida Bygdén som driver bloggen sevendaysaweek
 Genom att delta i tävlingen får du tillgång till härliga leenden och godkänner att dina bilder publiceras på Barndekor.se sociala media kanaler tillsammans med ditt namn.