Vi på Barndekor är trogna läsare av många mamma- och pappabloggar där ute. Nu tänkte vi presentera dem för dig. Vi kommer att, lite då och då, publicera intervjuer med våra favoritskribenter. Idag välkomnar vi Mandy-Mamma till River.

Kan du beskriva känslan av att vara mamma med ett enda ord?
– KÄRLEK


River...

Hade ni svårt att välja namn?
– Jag älskar namnet River sen långt tid tillbaka och var fast besluten om att om jag någonsin fick en son så skulle han heta River. Fick tjata lite på Marcus innan även han började gilla namnet och jag fick min vilja igenom :) hehe.

Minns du något galet namnförslag som varit på tapeten?
– Eftersom vi bestämde namnet River direkt när vi fick reda på att det var en kille i min mage så pratade vi aldrig om så många andra namn. Dock så tror jag att för alla i vår omgivning så var det galnaste namnet vi kom på just River. Det är ju så pass ovanligt att det kan låta lite konstigt i andra öron till en början hehe :)


Mandy och River...

Vi på Barndekor.se säljer bland annat griffeltavlor som kan klistras direkt på väggen. För att vi tror att barn mår bra av att uttrycka sig. Minns du Rivers första teckning, om han gjort någon?
– River är bara 2 månader så vi lär få vänta några månader till på den första teckningen :)

Vilket är favoritmotivet?
– Jag gillar ju kärlek och söta motiv så för mig att nog favoritmotiven små söta hjärtan eller liknande. Vi får se vad Rivers favoritmotiv blir när han väl börjar teckna :)


Johanna Hagefors