Vi på Barndekor är trogna läsare av många mamma- och pappabloggar där ute. Nu tänkte vi presentera dem för dig. Vi kommer att, lite då och då, publicera intervjuer med våra favoritskribenter. Idag välkomnar vi MoaSpiderchick.


Lilleman...

Kan du beskriva känslan av att vara mamma med ett enda ord?
– Häftigt!

Hade ni svårt att välja namn?
– Om det hade blivit en flicka så hade vi nog haft rätt svårt att välja. Men nu blev det en pojke och där hade vi egentligen bara ett namnförslag.

Minns du något galet namnförslag som varit på tapeten?
– Hm... nej, inte direkt. Eller det är klart att vi hade en del förslag som jag i efterhand kan tycka “hur tänkte vi där?”.

...och Moa.

Vi på Barndekor.se säljer bland annat griffeltavlor som kan klistras direkt på väggen. För att vi tror att barn mår bra av att uttrycka sig. Minns du Lillemans första teckning, om han gjort någon?
– Han är ju inte så gammal ännu men en teckning har han hunnit skapa under inskolningen på förskolan. Eller om det var mest pappa som ritade kanske? Haha.

Vilket är favoritmotivet?
– Som sagt, inte så många teckningar har hunnit skapas ännu men det är väl bara en tidsfråga innan konsten börjar produceras. Och då kommer jag nog ha en hel drös vackra motiv att välja mellan!

Johanna Hagefors