Home sweet little home...

0 kommentarer — publicerad 2013 Jul av Johanna Hagefors

På sommaren så kanske barnen och leken flyttar ut och mer tid spenderas utomhus. Har man en lekstuga i trädgården så blir den säkerligen mer använd just denna årstid. En kul aktivitet med barnen kan vara att fixa i ordning det lilla huset tillsammans. Hos oss hittar ni en massa olika motiv på Väggstickers, Barnmotiv och Griffeltavlor som passar utmärkt även i lekstugan. Välj ditt/dina barns favoritmotiv och gör lekstugan till en personlig favoritoas.

 

                              

 

Saknar du trädgård eller lekstuga så har Granit just nu ett hus i papp som kostar 299kr. Sätt din egen prägel på det genom att använda våra Väggstickers och/eller kanske Griffeltavlor och låt fantasin flöda fritt. Huset fungerar lika bra att ha inomhus som utomhus om vädret inte är alltför blött vill säga :)

 

                                                                   

 

Tips på dekorationer:

 

                                                      

                     Väggstickers                                              Barnmotiv                                                      Griffeltavlor

 

 

Happy summer!

 

 

Källa bilder: granit.se

 

Miniguide barnrumsinredning

0 kommentarer — publicerad 2013 Jul av Johanna Hagefors

 

Det är härligt med inredning och att få inreda barnrum är om möjligt extra fantastiskt, det finns liksom inga regler om färger och former som måste följas. I ett barnrum får man vara lite crazy, utan att det gör något.

Det är snarare bättre om färgen är lite för stark eller att det finns en sak för mycket. För att skapa ett levande och kreativt barnrum finns det vissa saker man bör tänka lite extra på, nedan har vi listat några tips:

 

1. Belysning: Glöm inte bort att tänka igenom belysningen i rummet. Rätt ljussättning ger inte bara en mysig känsla utan skapar även en trygghet hos barnet.

 

                                                       

 

2. Mönster: Använd mönster och prints i rummet. Härliga mönster och prints föder kreativitet hos barnen och inspirerar till lek.

 

                                   

 

3. Textilier: Mycket tyg skapar en mysig och ombonad känsla i rummet, samtidigt som ljudnivån hålls nere. Perfekt.

 

                                    

 

4. Personlighet: Ta vara på barnets favorit- färg, mönster eller motiv och använd detta i inredningen. Se till att barnets personlighet lyser igenom. Köp inte allt i ett färdigt format utan blanda egen pysslade saker som teckningar, med mera och ge dem en speciell plats i rummet.

 

                                     

 

För att sammanfatta så är det bra att tänka på fyra punkter när man ska inreda ett barnrum: Belysning, Mönster, Textilier och Personlighet. Utgå ifrån dessa och ta sedan hjälp av din och barnets/barnens kreativitet och skapa en kul lekplats till dina små.

 

Dela gärna med er med era tips på hur ni gjort i era barns rum via vår Facebook: www.facebook.com/barndekor.se eller Instagram: @barndekor.

 

Soliga hälsningar 

Barndekor.se

 

 

 

Källa bilder: Pinterest.com

Tävlingen vinterns gladaste leende är avgjord!

2 kommentarer — publicerad 2013 Mar av Johanna Hagefors

Tack snälla för alla fina, härliga och glada bidrag som kommit in till tävlingen!

Att utse en vinnare är alltid svårt, speciellt när alla bilder spridit glädje i vinterkylan. Vår jury hade det tufft när de skulle utse sin favoritbild och det var mycket jämnt men nu är bilden som de fastnade lite extra mycket för utsedd. 

Stort grattis till Emma Nilsson som vann med sin bild på hennes vinterglada dotter!Vi vill även tacka er som bidrog till tävlingen och på så vis hjälpte oss att sprida glädje i denna vinter som vägrar släppa taget om oss <3 Tack även till vår härliga bloggjury, glöm inte bort att besöka deras bloggar för att få massa härlig inspiration.Tävling: VINTERNS GLADASTE LEENDE

3 kommentarer — publicerad 2013 Feb av Johanna Hagefors

Vi på Barndekor tycker att det är roligt med glada barn, så roligt att vi kör en tävling med temat en gång till. Fast den här gången är vi på jakt efter ditt/dina barns härligaste, charmigaste eller kanske galnaste vintersmile! För vem säger att man inte kan ha superskoj ute i snön. Vi vet sedan tidigare att ett leende smittar så kom igen och hjälp oss sprida glädje i vinter Sverige. 

Första pris är produkter från Barndekor.se till ett värde av 500 kr alternativ det vinnande bidraget som en förstorad tavla. 


                                                         


Såhär tävlar du:

För att kunna medverka i tävlingen ska du helst ha ett registrerat Facebook- och Instagramkonto.  Har du inte detta kan du alltid maila in ditt bidrag till oss på hej@barndekor.se

 

1. Fota ditt glada vinterbarn

2. Ladda upp fotot på Instagram

3. Tagga fotot med #barndekor.se

4. Följ barndekor.se instagram- & Facebooksida (om ni inte redan gör det förstås)

 

Tävlingen pågår under sportlovsveckorna 2013 med start måndagen den 11 februari fram till måndagen den 11 mars kl: 23.59.

 

Vinnaren koras av en jury bestående av Johanna från Barndekor.se och ett gäng glada bloggare: 

Ann-Sofie sojkasframtid 

Daniela familjelycka

Camilla sagabus & lillebror

Tatyana Lilla Lady

Pernilla lifessilverlining and I

Sandra ett liv vid havet.    

Sara Dolphin blogg

Soon to be 

Not just another bebisblogg 

Lady Mama 

Åsa Madame Hoffa

 

Juryns val baseras på konstnärlig höjd, glädjespridande, och antalet Instagramhjärtan. Så ni har en chans att påverka resultatet genom att gilla på Instagram men Facebook likes gills inte. Juryn avgör vem som vinner och deras beslut kan inte överklagas.

När du taggar din bild med #barndekor.se godkänner du tävlingsreglerna och villkoren. Bilderna kommer löpande att publiceras på Barndekor.se Facebook och Instagram. För att kunna tävla måste ditt Instagramkonto vara öppet för alla. Bildbidrag från dolda konton kommer inte ingå i tävlingen.  När du skickar in ett bidrag till tävlingen garanterar du att bilden är fotad av dig själv. Att den inte innehåller material som är olämpligt, stötande, obscent eller ärekränkande. Bilden får inte inkränkta på upphovsrätt, varumärken eller rättigheter för privatliv.

 

 

Var med och stöd vår insamling hos UNICEF och vinn en griffeltavla!

0 kommentarer — publicerad 2012 Dec av Johanna Hagefors

Vi på barndekor har startat en insamling på Unicef där vi tillsammans kan skänka tankar och värme till alla barn som behöver en extra hand att hålla i.

Hjälp oss att hjälpa så många barn som möjligt genom att skänka 50 kronor till vår insamling, för tillsammans kan vi hjälpa fler.  Alla bidrag går oavkortat till UNICEF:s verksamhet.

När du skänker din gåva är du samtidigt med i vår tävling där du kan vinna en valfri griffeltavla från Barndekor.se.


   

Såhär fungerar tävlingen:

 • Stöd insamlingen med 50 kronor antigen genom SMS, skicka KÄMPA 1927 till 72 900 eller via webben här kan du även följa hur insamlingen går.
 • Lämna ditt namn i en kommentar på vår blogg eller på vår Facebooksida. Denna information behöver vi för att kunna utse vinnaren.
 • Dela med dig och sprid ordet om vår insamling genom att posta detta inlägg på din blogg, dela på Facebook genom att använda denna länk, Twittra med #barndekor+UNICEF.
 • Tävlingen avslutas den 5 januari och vinnaren kommer att presenteras kort därefter.

 

Vi på Barndekor.se kommer även att skänka 3 kronor till insamlingen för varje såld griffeltavla hos oss under december månad. Självklart går det bra att skänka valfri summa till insamlingen utan att delta i tävlingen. Det finns flera sätt att ge sitt bidrag på.

 Tack för att du är med och hjälper oss att hjälpa barn över hela världen att få det bättre!

 På UNICEF.se kan du om du vill bli världsförälder eller handla i deras gåvoshop. Källa bilder:  www.unicef.se

Ett sommarleende smittar av sig

2 kommentarer — publicerad 2012 Oct av Johanna Hagefors

Vi på Barndekor tycker att det är roligt med glada barn, så roligt att vi kör en tävling med temat en gång till. Fast den här gången är vi på jakt efter ditt/dina barns härligaste, charmigaste eller kanske galnaste sommarleende. Trots att solen inte sken så mycket som vi hade hoppats på i sommar, så har ni säkert en massa glada minnen ifrån den ändå :)


                                                           


Med start idag den 5 oktober och tre veckor framåt vill vi samla ihop så många leenden det bara går och sprida glädje! Vill du dela med dig av ditt/dina barns härliga sommarleende delta då i vår tävling där första pris är din bild som fototapet eller tavla.

Tävlingsmoment:

1. Maila in en bild på ditt/dina barns mysigaste, vackraste, charmigaste eller galnaste leenden till oss på hej@barndekor.se.

2. Gilla oss på Facebook, www.facebook.com/barndekor. Vi kommer att publicera era bilder på sommarleenden löpande på vår Facebooksida. Första pris är bilden på ditt/dina barns härliga leenden som tavla eller fototapet, det väljer du själv vilket du vill ha. Vinnaren blir det leenden som juryn finner som det mest glädjespridande.  

Kom igen så sprider vi glädje tillsammans!

Vinnaren utses av vår jury som består av:

Johanna Hagefors, Barndekor.se och ett gäng glada bloggare...

Diana – Dianas blogg 

Daniela – Familjelycka

Malin – Malins blogg

Johanna – Missfixtrix

Milla – Sagabus&Lillebror 

Therese - Liam&Louis mamma

Ann-Sofie – Sojkas framtid


Genom att delta i tävlingen, får du tillgång till härliga leenden och godkänner att dina bilder publiceras på Barndekor.ses sociala medie kanaler tillsammans med barnets namn.

Krönika för Daddyliving.se

0 kommentarer — publicerad 2012 May av Johanna Hagefors

Inredning uppåt väggarna

Alla har vi väl varit med om den plötsliga tystnaden som uppstår när man är hemma med sina barn. Första tanken som dyker upp är ofta, vad härligt äntligen lite lugn och ro. Men sen slår det en, en plötslig tystnad för en förälder betyder allt som oftast problem, stora problem. Försiktigt smyger man fram för att med den värsta farhågan i åtanke se vad barnen hittat på, denna gång. Jag tror inte jag är ensam om att ha fått upptäcka konstnärliga figurer ritade direkt på väggen. Skapade under just en av dessa tystnader.

”En plötslig tystnad för en förälder betyder allt som oftast problem, stora problem.”


För att verkligen försäkra sig om att inte hamna i den där situationen igen då väggarna i barnens rum förvandlas till måleridukar, sätt upp en av våra självhäftande griffeltavlor. De är gjorda för att rita och skriva på och det är enkelt för barnen att sudda ut och rita nytt när de tröttnat på sin senaste teckning.
                                                                                
Vi på Barndekor har tagit fasta på att barn är kreativa och gillar att ha mycket färg och form runtomkring sig. Fokus ligger på att använda väggarna till inredning innan barnen själva sätter färg på den ofta vita ytan. Låt barnen vara med och bestämma. Vad har de för favorit färg, djur eller figur? Alla barn har något som de tycker lite extra mycket om, ta vara på detta och fäst det på väggen. Det är endast fantasin som sätter gränser och när det gäller barndekorationer tycker vi att gränserna får dras lite senare än vanligt.

”Det är endast fantasin som sätter gränser och när det gäller barndekorationer tycker vi att gränserna får dras lite senare än vanligt. ”


                               

Ett enkelt sätt att ta inredningen med upp på väggen är att använda våra flyttbara Väggstickers som dekorationer. De ger en mysig och personlig känsla i rummet och går att flytta på ett begränsat antal gånger vilket gör att barnrummet känns mer levande.


Var steget före ditt barn och inred barnrummets väggar innan dem hinner fram med kritorna i högsta hugg.


//Malene FalkVi brinner för att Sveriges barn ska få så fina rum som möjligt. För i rummen spenderar barnen mycket tid, leker och växer. Vi säljer kreativa, annorlunda och skräddarsydda väggdekorationer, i alla färger och former. Vi har varit verksamma på internet sedan 2008.

Barndekor.se
Mail: hej@barndekor.se
Facebook: facebook.com/barndekor
Twitter: twitter.com/Barndekor
Pinterest: pinterest.com/barndekor

 

 

 Tävling - Mitt alldeles egna slott!

2 kommentarer — publicerad 2012 Mar av Johanna Hagefors

 Tävla med Barndekor.se och vinn ett presentkort hos oss värt 500 kronor!
Barndekor.se brinner för att Sveriges barn ska få så fina rum som möjligt! 

Att ha sin egen plats för lek och avslappning är viktigt, därför tänker vi nu genomföra en tävling – Mitt alldeles egna slott –. Tävlingen fokuserar på att sätta barnens rum i fokus. Namnet till tävlingen hänger samman med födelsen av Sveriges nya prinsessa Estelle men vi är övertygade om att det finns flera små prinsessor och inte minst prinsar i Sverige.

Nu är vi nyfikna på att se hur alla era små prinsar och prinsessor bor. Under 3 veckors tid med start idag den 14 mars har ni möjlighet att tävla med era barns egna slott. Tävlingen avslutas onsdagen den 4 april och kort därefter utses vinnaren.

Tävlingsmoment:

 • Maila in en bild på din prins eller prinsessas rum tillsammans med namnet på ditt barn till hej@barndekor.se.
 • Gilla oss på Facebook, https://www.facebook.com/barndekor.se. Vi kommer att publicera bilder på rum löpande på vår Facebook sida. (Om du redan gillar oss, tipsa gärna dina vänner om oss!)

Första pris är ett presentkort hos oss till ett värde av 500 kronor. Vinnare blir det alldeles egna slott som juryn finner är det mest personligt inredda rummet och som dessutom är anpassat till lek.

Juryn består av: Johanna Hagefors, Barndekor.se och ett gäng glada bloggare; Evelina som driver bloggen Mamma Evelina , Teresa som driver bloggen Tumadre och Malin som driver bloggen Malin.

Lycka till!

Genom att delta i tävlingen, får du tillgång till härliga bilder av olika ”slott” och godkänner att dina bilder publiceras på Barndekor.ses sociala media kanaler tillsammans med ditt barns namn.


Trendspaning våren 2012

0 kommentarer — publicerad 2012 Mar av Johanna Hagefors

Vi lovade er en spaning ifrån Formex som i år hade temat 'In a mood for a new season'. Då vi några veckor senare även besökte Stockholm Furniture & Light Fair, världens största och viktigaste mötesplats för skandinavisk möbel- och belysningsdesign, så kommer här istället ett samlat intryck om inredningstrenderna för barnrummet vår och sommar 2012. Nedan kan ni läsa mer om våra favorittrender.

Pasteller:

Färgskalan för våren och sommaren är dova pasteller. Färger som mintgrönt och puderrosa kommer få en framträdande roll. Matcha pastellerna med gråa och beiga toner samt ge inredningen lite skimmer med hjälp av pärlemorglans. I vårt sortiment finns det många motiv som passar in i pastelltrenden.


       

Fåglar & Ugglor:

Att inreda barnrum med djurmönster fortsätter att vara en trend och framförallt är det fåglar som får ta stor plats i inredningen just nu. En specifik fågel som får extra mycket utrymme är ugglan. Lite kul fakta om ugglor är att de har oerhört bra syn och hörsel. Om ni gillar denna trend så har vi på barndekor fina fågeldekorationer.


   

Natur – trämaterial:

Vi ser mycket träinslag bland trenderna för våren. Alla trämaterial är inne, från mörka träslag via furu till ljusa träslag. Att trä har fått en så stor plats i inredningen beror på att vårt miljötänk, vi värnar om vår och våra barns framtid och och tänker mer och mer på hur vi kan bidra till en bättre miljö. Gamla pinnstolar är inne och matchas bäst genom att man kombinerar olika varianter ihop. Perfekt för barnrummets skriv- och pysselhörna. Matcha pastellfärgerna och fågeldekorationerna med möbler av trä och du är helt rätt ute. 


En liten tanke kring trender och inredning:

Det är viktigt att inte tappa bort sig själv eller ditt barns favorit färg, djur och motiv i trender utan tänk på att det ska synas vem det är som bor just hemma hos dig – att du eller ditt barn ska lysa igenom i inredningen. Behåll gamla möbler och detaljer som du gillar och lägg till något nytt som ligger rätt i tiden men som ändå speglar din eller ditt barns personlighet. Med våra väggdekorationer är det lätt att förändra ett rum med enkla medel. 

Tävling!

10 kommentarer — publicerad 2011 Dec av Johanna Hagefors

 Vinn ett presentkort hos oss värde 500 kr. 


 

 

För att delta gör du så här:
1. Berättar vilken av barndekor.se väggstickers motiv du helst skulle vilja inreda ditt barnrum med. Lämna som en kommentar till detta inlägg.
2. Gilla barndekor. se på facebook (<-- LÄNK) 

 Tävlingen avslutas den 27 dec kl.20.00

Lycka till!

 Om Barndekor.se


Hej! Vill du lära känna oss på Barndekor.se lite bättre, kanske?

Vi brinner för att Sveriges barn ska få så fina rum som möjligt. För i rummen spenderar barnen mycket tid, leker och växer. Vi säljer kreativa, annorlunda och skräddarsydda väggdekorationer, i alla färger och former. Vi har varit verksamma på internet sedan 2008.

Läs mer om Barndekor.se.
Follow Barndekor on Twitter

Prenumerera på min YouTube-kanal

Bästsäljare

Barndekor i TV

Vi på Barndekor.se och Cuadros Lifestyle (så heter vårt moderbolag) har varit med i Kanal 5:s inredningsprogram Arga Snickaren under våren. Här kan du se programmen och våra produkter.


Se filmklippen och läs om hur Kanal 5 valde att använda våra produkter.

Subscribe

Vår blogg

 • Home sweet little home...
  På sommaren så kanske barnen och leken flyttar ut och mer tid...
 • Miniguide barnrumsinredning
    Det är härligt med inredning och att få inreda barnrum är...
 • Tävlingen vinterns gladaste...
  Tack snälla för alla fina, härliga och glada bidrag som kommit in...

 • Nyhetsbrev

  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få idéer, tips fin inspiration – direkt i din inkorg. Vi bjuder dessutom alltid på roliga tävlingar och specialrabatter.

  Anmäl dig nu direkt!